November 1, 2007

Een plek!

Na de bijeenkomst op ACJ (20/10) kregen we van Lili te horen dat de moeder van een vriendin van haar nog een kamer ter beschikking had. We vroegen of we misschien eens konden gaan zien en dat kon zelfs nog diezelfde avond. Ons plan was om - indien mogelijk - maandagavond ten laatste te verhuizen ... De vrouw des huizes leek op het eerste zicht zeer sympathiek en het huis eveneens. De kamer zelf is vrij mini, maar het bed groot genoeg voor twee ;-) en we hebben een private douche uit natuursteen (!) met warm water (zowaar!). De keuken en zitkamer zijn voor gemeenschappelijk gebruik en er is een terras met twee hangmatten ;-). Op de koop toe is de ligging zeer centraal (Avenida Amazonas) wat voor Will zeker interessant is met het oog op een werkplek en een goede internetverbinding. We wilden ons echter niet direct gewonnen geven en zijn toch nog op zoek gegaan naar iets anders. De prijzen en locaties vielen echter tegen en na een tweede bezoekje en nog iets van de prijs afgekregen te hebben hebben we dan maar besloten om de familie Valareza als huisgenoten aan te nemen.

De “familie” bestaat ogenschijnlijk uit twee man, Maria en Adriano respectievelijk 50 en 80, maar vooral die 80 zou je hem niet geven. Er woont hier ook nog een Engelsman (Chris) tijdelijk in en de dochter (Karla) die getrouwd is met een Duitser (Kai) woont niet veraf.

Kai en Karla hebben recentelijk hun eigen bedrijfje opgestart, hoe kan het ook anders, in de toeristische sector. Ze beschikken over een ruim kantoor onder het appartement waar we wonen, met internet connectie en een lege bureau ... ;-) Will heeft ondertussen dus eveneens een plek gevonden om te werken, beter dan hij ooit had kunnen denken!

No comments:

Post a Comment